Onze oogpraktijk en team

Als dynamisch team bundelen we onze expertise en ervaring voor persoonlijke en professionele zorg voor ieders oogprobleem. Zo kan jij vol vertrouwen de zorg voor je ogen in onze handen leggen. Wij streven ernaar je elke dag te laten genieten van het best mogelijke zicht.

team
Persoonlijke
aanpak
oogzorg
Hoogkwalitatieve
oogzorg
netwerk
Complementair
team voor elke
oogaandoening
Laser
Geavanceerde
apparatuur en
medische
infrastructuur
makkelijk-bereikbaar
Makkelijk bereikbaar
met voldoende
parkeergelegenheid

Persoonlijke, betrokken aanpak

Bij ons staan onze patiënten steeds voorop. We streven ernaar je voor, tijdens en na de behandeling de beste zorg te bieden. We geloven dat ieders zicht en elke aandoening uniek is en een specifieke persoonlijke behandeling vraagt. Dankzij deze gepersonaliseerde aanpak willen we jou laten genieten van een zo goed mogelijk zicht. Hoe jij je behandeling ervaart, is belangrijk voor ons.

Hoogkwalitatieve oogzorg

Jouw ogen zijn onze grootste zorg. Daarom doen wij zeer uitgebreide oogonderzoeken met de nieuwste, geavanceerde apparatuur en zorgen we ervoor dat de continue vooruitgang in de oogheelkundige technologie en behandelingen toegankelijk is voor al onze patiënten. Bovendien scholen onze oogartsen zich systematisch bij en nemen we deel aan nationale en internationale opleidingen en congressen om up-to-date te blijven over de nieuwste ontwikkelingen binnen de wereld van de oogheelkunde.

Ervaren, gedreven team voor elke oogaandoening

Bij ons krijgt elk paar ogen onze volledige aandacht. Ons team bestaat uit 6 oogartsen, waarbij elke arts gespecialiseerd is in een specifiek domein van de oogheelkunde. Zo weet jij als patiënt dat er telkens een arts is met specifieke ervaring in jouw oogaandoening. Op deze manier combineren we verschillende invalshoeken en specialisaties om jou de beste oogzorg te bieden.
Samen met onze orthoptiste, optometriste, 2 verpleegkundigen en 3 onthaalmedewerkers waarderen we het vertrouwen dat je in ons stelt. Elke glimlach, elke succesvolle behandeling en elke tevreden blik herinnert ons eraan waarom we graag doen wat we doen.

Geavanceerde apparatuur en medische infrastructuur

In onze oogpraktijk hebben we 5 consultatieruimtes en 3 technische ruimtes speciaal voor oogonderzoeken, aangevuld met een eigen gecertificeerde operatieruimte. Naast de belangrijke meettoestellen voor een gedetailleerde vooronderzoek, beschikken we in onze praktijk ook over lasers voor de behandeling van netvliesproblemen, glaucoom en nastaar. We blijven investeren in de nieuwste apparatuur om jou kwalitatieve onderzoeken en precisiebehandelingen te bieden.

Makkelijk bereikbaar met voldoende parkeergelegenheid

We zijn zeer makkelijk te bereiken. Je vindt ons terug op de de Waversesteenweg 6, net buiten het centrum van Lier. Je kan gerust met de auto komen, er is een grote parking met voldoende parkeerplaatsen tegenover de praktijk. Je kan ons ook makkelijk bereiken met het openbaar vervoer, te voet of met de fiets. 

Onze praktijk ligt vlak bij twee bushaltes:
Halte Leopold III laan:
(Bus 1 / 2 / 3 / 90 / 130 / 131 / 132 / 135 / 150 / 151 / 152 / 153 / 154 / 297 / 422 / 423 / 426 / 428 / 556 / 560 / 561 / 569 / 570 / 571)
De halte “Leopold III laan” ligt tegen de Netelaan, vanwaar je richting “Molbrug” stapt. De eerste straat rechts voorbij de brug is de Waversesteenweg. In het eerste gebouw aan de rechterkant vind je onze praktijk.

Halte Lier De Mol: (Bus 1 / 2 / 154 / 556)
De halte “De Mol” ligt tegen de Aarschotsesteenweg, vanwaar je richting “Molbrug” stapt. Je neemt de eerste straat links voor de brug . Daar vind je in het eerste gebouw aan de rechterkant onze praktijk.

Ons team staat voor je klaar!

Onze oogartsen

Dr. May Dieltiëns

Oogarts, refractieve chirurgie, cataractchirurgie, strabisme chirurgie

Dr. Roos Therssen

Oogarts, aandoeningen van het netvlies

Dr. Jessy Magnus

Oogarts, glaucoom en cataractchirurgie

Dr. Elodie Witters

Oogarts, ooglidchirurgie, aandoeningen van het netvlies

Dr. Brano Splavski
Oogarts, algemene oogheelkunde
Dr. Laura Leysen
Oogarts, algemene en kinderoogheelkunde

Onze medewerkers

Sara Vermeulen
Optometrist
Marianne Biesemans

Orthoptist

Hilde Van Herbruggen
Verpleegkundige
Christel Thoelen
Verpleegkundige
Dominique Martens
Medisch secretariaat
Els Min

Medisch secretariaat

Nathalie Lucas Augusto

Medisch secretariaat

VERSTERK ONS TEAM

Wil je deel uitmaken van ons dynamische team, waar de patiënt altijd centraal staat?
Ontdek onze vacatures of stuur spontaan je CV en bouw mee aan de toekomst van de oogheelkunde.

Deel van een uitgebreid netwerk van oogspecialisten in België

Wij maken deel uit van het oogartsennetwerk Signifeye. Dankzij deze samenwerking met oogartsen van andere oogpraktijken kunnen wij, indien nodig, jouw specifieke case bespreken met andere oogspecialisten. Als deel van Signifeye hebben wij bovendien ook toegang tot de meest recente apparatuur en delen we kennis en ervaring over praktijkgrenzen heen. Dit is jouw garantie dat we je steeds de best mogelijke oogzorg bieden.